Márka
BelépésRegisztrációKosár0
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

Szerző:
Lizzie Streit
Kiadó:
Cser Kiadó
Kötési mód:
keménytábla
Kiadás éve:
2021
Terjedelem:
160 oldal
Méret:
176 x 237 x 16 mm
Vonalkód:
9789632786506
Borító ár:
4.395 Ft
Korábbi ár:
3.077 Ft
Online ár:
3.208 Ft
Raktáron
A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre; - számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All® (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
Lizzie Streit
Lizzie Streit