Márka
BelépésRegisztrációKosár0
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

Szerző:
Bernhard Gahm
Kiadó:
Mezőgazda Kiadó
Kötési mód:
keménytábla
Kiadás éve:
2020
Terjedelem:
94 oldal
Méret:
160 x 215 x 13 mm
Vonalkód:
9789632867601
Borító ár:
3.900 Ft
Korábbi ár:
3.315 Ft
Online ár:
3.315 Ft
Raktáron
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
Bernhard Gahm
Bernhard Gahm