Márka
BelépésRegisztrációKosár0
Szeszfőzés házilag - Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek

Szeszfőzés házilag - Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek

Szerző:
Aaron Hyde
Kiadó:
Scolar Kiadó
Kötési mód:
puha kötés
Kiadás éve:
2023
Terjedelem:
224 oldal
Méret:
190 x 235 x 19 mm
Vonalkód:
9789635096343
Borító ár:
9.975 Ft
Korábbi ár:
6.983 Ft
Online ár:
7.282 Ft
Raktáron
TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT – BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST – EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL! Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig. A könyvben olvashatsz: O A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepárlókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról. O A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet! O A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket. O A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz. O Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat. Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg.
Aaron Hyde
Aaron Hyde