Márka
BelépésRegisztrációKosár0
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Szerző:
Vanessa Kimbell
Kiadó:
Csipet Kiadó
Kötési mód:
keménytábla
Kiadás éve:
2018
Terjedelem:
208 oldal
Méret:
216 x 255 x 20 mm
Vonalkód:
9786155767012
Borító ár:
8.500 Ft
Korábbi ár:
5.950 Ft
Online ár:
6.205 Ft
Raktáron
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Vanessa Kimbell
Vanessa Kimbell