Márka
BelépésRegisztrációKosár0
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Szerző:
Horváth Judit
Kiadó:
HVG Könyvek
Kötési mód:
keménytábla
Kiadás éve:
2022
Terjedelem:
304 oldal
Méret:
188 x 248 x 32 mm
Vonalkód:
9789635652815
Borító ár:
8.500 Ft
Korábbi ár:
6.205 Ft
Online ár:
6.205 Ft
Raktáron
Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük. A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig. Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf. A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra. Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket. Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
Horváth Judit
Horváth Judit