Márka
BelépésRegisztrációKosár0
Élő növényi sajtok, tejek /Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Élő növényi sajtok, tejek /Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Szerző:
Lénárt Gitta
Kiadó:
Bioenergetic Kft.
Kötési mód:
keménytábla
Kiadás éve:
2017
Terjedelem:
196 oldal
Méret:
140 x 195 x 17 mm
Vonalkód:
9789632913131
Borító ár:
4.590 Ft
Korábbi ár:
3.213 Ft
Online ár:
3.351 Ft
Raktáron
A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg "üres" kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás - ötlet hiányában - gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új "élő" könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékű növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelő kísérletezőknek is.
Lénárt Gitta
Lénárt Gitta