Márka
BelépésRegisztrációKosár0
A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

Szerző:
Kay Maguire
Kiadó:
Gabo Könyvkiadó
Kötési mód:
keménytábla
Kiadás éve:
2021
Terjedelem:
144 oldal
Méret:
165 x 215 x 15 mm
Vonalkód:
9789635660476
Borító ár:
3.990 Ft
Korábbi ár:
2.793 Ft
Online ár:
2.913 Ft
Raktáron
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.
Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyümölcsöt.
A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.
Kay Maguire
Kay Maguire